OVA ŽENA SE NEĆE POJAVITI NA SVADBI DARKA LAZIĆA - Iako je neizmerno voli, pevač se venčava bez njenog prisustva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 10:09

OVA ŽENA SE NEĆE POJAVITI NA SVADBI DARKA LAZIĆA - Iako je neizmerno voli, pevač se venčava bez njenog prisustva!

Ovo je razlog!

Pevač, Darko Lazić i njegova izabranica Katarina danas će se venčati u crkvi u Brestaču, nakon čega će proslaviti sa 520 zvanica u jednoj sali u Pećincima.

Mladenci su se potrudili da okupe sebi bliske ljude, na spisku je čak i Lazićeva bivša supruga Ana Sević sa mužem Danielom, dok bivša verenica Marina Gagić nije pozvana.

Da li će se Ana pojaviti još uvek nije poznato, ali na svadbi ipak neće bit jedne žene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju Lazić neizmerno voli. Slavlje će propustiti njegova baka uz koju je odrastao, ali joj on na tome nije zamerio.

Ona je i dalje u žalosti za sinom Milanom, Darkovim ocem, koji je preminuo 13. decembra 2020. godine nakon operacije smanjenja želuca.

- Rekla sam Darku da mora da me shvati zašto ne mogu biti prisutna, ja sam i dalje u žalosti za sinom i to ne može da prođe niti da zaceli. On je moj unuk i shvata sve, nema ljutnje, nek je on meni srećan. Darko je dobra duša i svi smo mnogo srećni zbog njega - rekla je Lazićeva baka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.