OVA ŽENA IZAZVALA JEZIV TREND! Poznati estetski hirurg reagovao - Zbog nje su devojke premršave i nesrećne

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 17:47

OVA ŽENA IZAZVALA JEZIV TREND! Poznati estetski hirurg reagovao - Zbog nje su devojke premršave i nesrećne

Poznati lekar apelovao da izgled nije preči od zdravlja!

Poznati estetski hirurg progovorio je u podkastu zvezde društvenih mreža, Sofije Frenklin, o sve većoj želji mladih dama širom svijeta da izgledaju kao slavna manekenka Bela Hadid.

Frenklnova je hirurga pitala sa fotografijom čijeg lica devojke najčešće dolaze u ordinaciju.

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

- Pre je to bila Anđelina Džoli, ali sada je najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomama za licem Bele Hadid - rekao je on, na ozbiljno iznenađenje voditeljke i širokog auditorijuma.

A post shared by Dr. Rady Rahban | Beverly Hills: Board Certified Plastic Surgeon (@drradyrahban)

 - To je ludost, jer ako pogledate fotografije Bele Hadid, koje ja takođe imam u telefonu i koje koristim tokom konsultacija sa pacijentima, videćete da je jedna stvar videti Belu Hadid na plakatu, a druga stvar videti Belu Hadid u stvarnom životu, 10 godina nakon što je operisala nos i podigla kapke - dodao je.

 - Žao mi je svih tih mladih cura, jer su sve nesrećne i premršave, koriste drogu i izgledaju tužno. I nemojte me shvatiti pogrešno, ovo nije anti-Bela Hadid kampanja. Ovo je anti-sr*nje kampanja - zaključio je.

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Podsetimo, kritičari su Belu 2019. godine proglasili najlepšom na svetu, upravo zbog "savršenih" crta lica.

Vodili su se teorijom o zlatnom preseku i analizirali i najmanje detalje lica, poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Proračunom su zaključili da ima savršene proporcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.