OVA ZADRUGARKA POBEĐUJE - PROCURILI REZULTATI GLASANJA: Dobila ubedljivo najveću podršku publike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 11:16

OVA ZADRUGARKA POBEĐUJE - PROCURILI REZULTATI GLASANJA: Dobila ubedljivo najveću podršku publike!

Ona je mnoge osvojila svojom životnom pričom!

Finale poslednje sezone najgledanijeg rijalitija i TV programa koji je ispisao važnu istoriju televizije na ovim prostorima, "Zadruge 6" pomereno je za danas u 18 sati.

Devet meseci gledaoci su mogli da prate ljubavi, rasprave, sukobe, blamove i dovitljivost oko 100 učesnika koji su prodefilovali imaginarijumom u Šimanovcima, a mnogi ne mogu da veruje da je vreme tako brzo prošlo i da više nećemo gledati naše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorite na malim ekranima.

Portal "Srbija Danas" vas je tokom ovih devet meseci vas redovno i uglavnom prva izveštavala šta se sve događa u ovom rijalitiju, radili smo intervjue sa izbačenim takmičarima, njihovim porodicama, ali smo se usuđivali da vam donosoimo ekskuluzive koje niste mogli da pročitate na drugim portalima. Redakcija portala vam se zahvaljuje na toliko velikom poverenju.

Juče smo vas pitali u našoj anketi ko zaslužuje da pobedi u šestoj i poslednjoj sezoni najglednijeg rijalitija.

Vi ste opet u velikom broju glasali, a često ste se vraćali da date glas i po nekoliko puta. I zbog toga vam hvala.

Sada je vreme da se izvrši presek glasova i da vidimo ko prema našoj anketi pobeđuju večeras u "Zadruzi".

Najveći broj glasova izraženih u procentima za pobedu ima Ana Ćurčić, prevarena žena i osvetnica koja vas je osvojila svojom životnom pričom i željom da se zabiberi svom nevenčanom suprugu Zvezdanu Slavniću koji je ušao u vezu sa Anđelom Đuričić. Njoj ste dodelili 33 procenata.

Drugo mesto po vama zaslužuje Aleksandra Nikoilić sa 30 posto galsača, dok je treće mesto pripalo Ivanu Marinkoviću sa 10 procenata.

Ko će zauista da pobedi, videćemo u ranim jutarnjim satima sutradan.

Do tada glasajte i dalje na našoj anketi, koja stoji u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.