OVA SCENA SE RETKO VIĐA! LJUBAVNICI NA OKUPU: Maja ponosna pričala o OVOME, Janjuš puca po šavovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 08:49

OVA SCENA SE RETKO VIĐA! LJUBAVNICI NA OKUPU: Maja ponosna pričala o OVOME, Janjuš puca po šavovima!

Sve ga je stiglo!

Dva para ljubavnika, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, kao i Dragana Mitar i Edis Fetić seli su kraj bazena kako bi porazgovarali o razgovoru kod Drveta mudrosti.

Ponosna i srećna, Marinkovićeva je sve prepričavala Dragani i Edisu, dok je Janjušević kao i obično, pravio scenu kako njega to ništa ne zanima, ali to i inače radi, pa su zadrugari i navikli na to.

- Bolest, druže bolesno, samo da izađemo odavde! Sramota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je, ne smem da pravim scene, zato se i ponašam ovako. Ostao mi je ožiljak za ceo život - pričao je Janjuš, pa se prisetio o ožiljcima koje mu je napravila Maja.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.