OVA RIJALITI UČESNICA JE ZVEZDANOVA NOVA DEVOJKA: Jedan detalj iz kreveta ih odao? Anđela i Ana će pobesneti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 19:44

OVA RIJALITI UČESNICA JE ZVEZDANOVA NOVA DEVOJKA: Jedan detalj iz kreveta ih odao? Anđela i Ana će pobesneti

Još uvek se kriju...

Diskvalifikovani zadrugar Zvezdan Slavnić, nakon izlaska iz rijalitija reklo bi se da nema sreće u ljubavi, a mnogi nagađaju o njegovom trenutnom emotivnom statusu i novoj izabranici.

Iako se nije oglašavao na ovu temu, korisnici TikToka uočili su interesantan detalj prilikom jednog njegovog lajva, pa odmah krenuli da dele ovaj video. Naime, komentariše se kako je Slavnić u vezi sa bivšom rijaliti učesnicom, Teodorom Radojičić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je javnost upoznala tokom učešća u rijalitiju "Parovi".

- Kažu, Zvezdan u vezi sa Teodorom iz Parova? Jastuk. Krevet. Zid. Zastava - glasio je opis ovog videa.

Na pomenutom klipu se tačno mogu primetiti isti detalji kod Teodora i Zvezdana, što je mnoge na razmišljanje kako su oni u šemi ili vezi, a da sve kriju zbog njegove trenutne popularnosti.

Komentari su se nizali, a mnogi su spominjali Anđelu, kako bi ona videla sa kim joj je sada bivša ljubav.

Pomenuti klipo pogledajte, te sami procenite da li ima vatre tu gde ima i dima.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.