OVA POZNATA VODITELJKA je ROĐAKA Ognjena Amidžića: Ranije radili zajedno, evo o kome je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 18:36

OVA POZNATA VODITELJKA je ROĐAKA Ognjena Amidžića: Ranije radili zajedno, evo o kome je reč

Svi je znaju.
Voditelj Ognjen Amidžić je dobio sina Peruna sa svojom izabranicom Minom Naumović, kojom se oženio posle razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom takođe ima sina.
Ognjen je ponovo dospeo u žižu javnosti i zbog neobičnog imena prinove, za koje su se odlučili Mina i on, pa nije ni čudo što mnoge informacije o njima sada kruže, a jedna se tiče rodbinskih odnosa.
Za one koji ne znaju, Ognjenov otac je bio novinar iz Šapca koji je poginuo na zadatku na Baniji zajedno sa još trojicom kolega, a može se reći da je ljubav prema novinarstvu Ognjen nasledio upravo od tate, Zorana.
Međutim, to nisu jedini novinari u njihovoj familiji - postoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.