OVA OPASNICA ULAZI U PINKOV GIGANTSKI PROJEKAT: I sama potvrdila da će biti deo Elite?! Zakuvava se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 08:19

OVA OPASNICA ULAZI U PINKOV GIGANTSKI PROJEKAT: I sama potvrdila da će biti deo "Elite"?! Zakuvava se!

Svi samo na nju čekaju!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je ostavila veliki utisak svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga", gde je važila za jednog od, kako pojedinci kažu glavnih "splektaroša" i "pokretača priča". Zbog toga ne čudi što se njeno ime često pominje kad se govori o novim učesnicima rijalitija "Elita".

Ermina je dodatno podgrejala glasine kad je otišla na nove estetske korekcije, zbog čega su mnogi pomislili da se sprema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za novi rijaliti, koji kreće 3. septembra. A sada je na svom Instagram profilu podelila još jedan "znak", koji bi mogao da ukazuje na ulazak i ide u prilog pomenutom. Evo o čemu je reč.

Osim po spletkama, Erminu publika rijalitija "Zadruga" pamti i po tome što je često spremala pite, za koje je ekspert. Tako je hranila takmičare koje je najviše volela, a večeras se vratila ovom zanatu. Naime, ona je na svom storiju na društvenoj mreži Instagram objavila kako sprema pitu.

Nismo odavno - napisala je Ermina.

Ovo bi mogao da bude još jedan znak i najava Ermininog ulaska i onoga što njeni prijatelji mogu da očekuju u rijalitiju. Bilo kako bilo, kao što smo napisali, već 03. septembra ćemo znati da li su nagađanja ispravna ili ne i da li je Milica Mitrović sa produkcijom pripremila pomenuto iznenađenje, budući da mnogi gledaoci samo na Erminu čekaju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.