OVA ODLUKA ZA MENE JE NAJBOLJA! Anđela zvanično saopštila Zvezdanu kako stoje stvari - NOVI MOMENTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 08:38

"OVA ODLUKA ZA MENE JE NAJBOLJA!" Anđela zvanično saopštila Zvezdanu kako stoje stvari - NOVI MOMENTI

Bila je odlučna u nameri da drži do sebe!

Poznato je da odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića nije baš najbolji i da se nalazi na klimavim nogama.

Ovog puta, Anđela je bila odlučna u nameri da jednom za sva vremena završi sa Zvezdanom, te je odlučila da mu konačnu odluku i saopšti.

- Donela sam odluku, koja je najbolja za mene. Ne želim da pričam sa tobom, ne želim da mi se obraćaš. Gledaću da te komentarišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo za crnim stolom, kad me pitaju za tebe. Ne zanimaš me, radi šta hoćeš. Od dana današnjeg, gledam samo na sebe. Za mene si sada samo jedan od mnogih zadrugara, sa kojima nemam nikakav kontakt. Radi šta god poželiš. Svoj krevet imaš, poklanjam ti ga. Ukoliko ti nešto treba, pitaj Anu Spasojević, mene zaobiđi - rekla je Anđela.

- U redu, ali si mi ovo rekla i prvi put - istakao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.