OVA FOTKA je juče zapalila Instagram u Srbiji: Marija i Anđelka pozirale zajedno, a svi se GROHOTOM SMEJU zbog OVOG DETALJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA FOTKA je juče zapalila Instagram u Srbiji: Marija i Anđelka pozirale zajedno, a svi se GROHOTOM SMEJU zbog OVOG DETALJA!

Nasmejale fanove!

Nedavno je na Instagram profilu Marije Kilibarde osvanula super simpatična fotka na kojoj pozira sa koleginicom i prijateljicom Anđelkom Prpić.

Lunine biserne suze poplavile Zadrugu! Ajoj: Neizmerna tuga kada je UGLEDALA Slobu NA KREVETU!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPROŠENA!? Senzacija! Progovorila o MOMKU - ovo su svi želeli da čuju!

SPEKTAKL 20. OKTOBRA: Lepa Brena vas zove u Arenu

Istu fotografiju na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu podelila je i sama Anđelka uz duhovit natpis "Nas dva brata", a možda bi ovo bila sasvim obična fotka dve bliske drugarice, da nema jednog posebnog detalja.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Sep 28, 2018 at 11:12am PDT

Nekadašnja NAJVEĆA PORNO DIVA smršala 30 KILOGRAMA, pa podelila fotku "PRE I POSLE": Fanovi u transu, ona i dalje nezadovoljna!

Naime, dok je Anđelka veoma niska, Marija je vrlo visoka dama, pa ih deli gotovo dve glave razlike, a one su se više puta našalile na račun ove činjenice.

Voditeljka i glumica s vremena na vreme naprave fotografiju na kojoj u prvi plan stave upravo taj nesklad u visini, pa je tako bilo i ovog puta... Da razlika bude još uočljivija, pobrinule su se i male potpetice Kilibarde.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Sep 28, 2018 at 11:12am PDT

USRED DRAME ANABELE I ATIJASA, LUNI IZLETELO OVO: Blogerka odala ŠOK informaciju o svojoj porodici

Fotografija je napravila pravi bum na Instagramu i oduševila je pratioce obe popularne Srpkinje, a mnogi su prokomentarisali i koliko je ovo simpatično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.