OTVORILA DUŠU U RAJSKOM VRTU: Mina tražila od Drveta mudrosti pomoć! Ne može bez Mensura! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 08:28

OTVORILA DUŠU U RAJSKOM VRTU: Mina tražila od Drveta mudrosti pomoć! Ne može bez Mensura! (VIDEO)

Haos u cik zore!

Nakon nove žučne rasprave Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, Vrbaški je lomila i histerisala po dvorištu velelepnog imanja, na samom kraju Mina je odlučila da ode u Rajski vrt i porazgovara sa Drvetom mudrosti, kako bi joj udelio koristan savet kako da povrati Mininu ljubav.

- Jesam li ja toliko loša devojka, da nekome celu noć udovoljavam, dajem mu pažnju, a onda dođe trenutak kada me neko gurne i kaže mi da sam pijana. Ja nisam pijana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećam se odbijena od svih, svi su me odbacili svi sem Jelene i Bore. Ja sam se noćas sredila za njega, a onda mi je došlo loše, stala sam kod njega kod ruleta grlila ga, a on mi je tražio prostor - govorila je Mina.

- Mina, moraš nekada da budeš malo strpljiva - dodalo je Drvo.

- Ja ne mogu da shatim da neko da 100% emocije ima samo 5%, ja bih za njega dala sve, samo da ga vratim. Ništa nisam loše uradila. Meni je loše kada loše pričam o njemu, jer će me svi njegovi ljudi ocrniti. Ja smatram da nisma toliko loša, pogotovo prema njemu i kada je bio najgori, bila sam tu. Znam da sve radim pogrešno, ali to što sam bacila ljuljašku i lomila, to je trenutak moje nemoće. Nikada nisam imala ovakvu ljubav, nikada nisam volela ovako nijednog muškarca - govorila je zadrugarka.

- Mensur ti je rekao da legneš pored njega, zašto ga onda ne poslušaš. Jutro je pametnije od noći - istaklo je Drvo.

- Ja bih dala sve da imam starog njega pored sebe. Ja sam kriva za ovaj odnos, ja sam kriva što je on sada takavm, a to je zbog mojih postupaka, ja sam tek toga sada svesna -

Pogledajte detaljnije u video prilogu u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko vam je najbolji voditelj u rijalitiju "Zadruga 3"?

Choices Dušica Jakovljević

Tamara Đurić

Ognjen Amidžić

Milan Milošević

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.