OTVORENO PRIZNAJE DA JE UOBRAŽEN: SIN Danice Maksimović nije krenuo majčinim stopama, ali je odabrao blisku profesiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 20:13

OTVORENO PRIZNAJE DA JE UOBRAŽEN: SIN Danice Maksimović nije krenuo majčinim stopama, ali je odabrao blisku profesiju (FOTO)

Nije se libio ni da prizna da je uobražen i da takve ljude i voli

Reditelj i sin glumice Danice Maksimović, Miloš Lolić, ne voli da se pojavljuje u novinama i na televiziji, osim kada treba da govori o svom radu.

- Ja se foliram da sam ozbiljan, a mama je ozbiljnija nego što deluje - rekao je on.

Do treće godine gimnazije drugari nisu znali da mu je majka naša poznata glumica.

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on Feb >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20, 2018 at 7:01pm PST

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on Dec 25, 2017 at 7:59am PST

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on Oct 25, 2017 at 2:54pm PDT

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on May 26, 2017 at 6:55am PDT

- Trudim da me nema po novinama i televiziji, osim kad treba da govorim o svom radu. Osim toga što nemam šta da pridodam opštoj halabuci, sve vreme se pitam čemu zapravo mediji služe, danas i ovde, pa i planetarno, i svaki od mogućih odgovora me ili razljuti ili rastuži - rekao je ranije za "Blic Puls" Lolić.

Miloš je završio pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Slavenka Saletovića i Ljubomira Draškića.

- Ni oni ne uspevaju da se dogovore šta sam od koga pokupio - rekao je Lolić kroz smeh odgovarajući na pitanje na koga više liči na mamu ili na tatu.

Na pitanje da li je uobražen, Miloš je tada rekao:

- Ne samo što sam uobražen, nego me i privlače isključivo uobraženi ljudi. Svako iz svog ludila, neko zato što je utripovao da izgleda dobro, neko zato što misli da je prepametan, neko zato što je umislio da ima ukusa, neko zato što vidi sebe kao nadarenog, i tako redom. Zanimaju me ljudi koji žive svoje izmišljene uobražene paralelne univerzume gde su oni događaj milenijuma. Ima i uobraženosti koja mi je odbojna, na primer uobražena lenjost, ili uobraženost koja diskvalifikuje druge, to ne podnosim, ili uobraženost izazvana novcem, kad je neko uobražen jer ima, eto, pare, to već nije privlačno - istakao je glumac.

Režirao je mnogo predstava u Beogradu, a za neke od njih je dobio i prestižne nagrade. Trenutno živi u Berlinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.