OTVORENO PISMO: Kuma Darka Lazića, Andreana Čekić, objavila TUŽNE VESTI - usledila lavina komentara na mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENO PISMO: Kuma Darka Lazića, Andreana Čekić, objavila TUŽNE VESTI - usledila lavina komentara na mrežama

Pokušala da okrene na šalu...

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, saopštila je na svom Fejsbuk profilu da se razvodi!

Posle dve ipo godine braka i dugogodišnje veze sa Ivanom Miladinovićem, Andreana je objasnila zašto je do ovoga došlo...

- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan "Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!". Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okrenućemo to na "šalu". Umetnici nikad nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća - napisala je ona i dodala...

- Dragi prijatelji, mediji i saradnici... Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem. Ivan i ja imamo pre svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svesni da smo odličan "tim" i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi. Odlučili smo da nećemo davati izjave. Ovo otvoreno pismo važi kao jedino javno saopštenje sa naše strane i zamoliću sve medije da to ispoštuju - završila je ona.

S obzirom da se nedavno desila i nesreća njenog kuma Darka, te da se i dalje bori za život, izgleda da ovo nikako nije Andreanina srećna godina.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.