OTPOČELE ZAJEDNIČKI ŽIVOT I POKAZALE KAKO UŽIVAJU: Kod Anite i Matore u stanu sve puca od romantike! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 15:18

OTPOČELE ZAJEDNIČKI ŽIVOT I POKAZALE KAKO UŽIVAJU: Kod Anite i Matore u stanu sve puca od romantike! (FOTO)

Ovako provode prve bračne dane!

Rijaliti učesnice, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile sudbonosno "da" u Crnoj Gori, a ceremoniji su prisustvovali prijatelji, dok se roditelji nisu pojavili.

Njih dve su počele zajednički život, a sada je Anita pokazala svojim pratiocima šta rade kada su same u stanu.

Ona je objavila fotografiju iz stana u kom zajedno žive, pokazala je trpezu dok se u pozadini vidi da su se pripremile za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledanje filma.

Podsetimo, svadbi su prisustvovali njihov najbliži prijatelji, ali ne i roditelji, a sada je Matora odlučila da prizna šta njihovi najmiliji zapravo misle o sklopljenom gej braku.

Iako su do sada pričale da imaju punu podršku najdražih ljudi, Tomićeva je otkrila da njeni, ali i Anitini roditelji, nisu srećni povodom toga što su se odlučile za brak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.