OTOK I UBODI OD IGLE: Pogledajte kako izgledaju nova usta Anđele Đuričić - primetna promena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:48

OTOK I UBODI OD IGLE: Pogledajte kako izgledaju nova usta Anđele Đuričić - primetna promena! (FOTO)

Korigovala se!

Bivša takmičarka "Zadruge", Anđela Đuričić korigovala je usne i odmah se pohvalila novim izgledom pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Ova rijaliti-zvezda, od izlaska iz popularnog TV formata, na sve načine pokušava da održi pažnju javnosti.

Anđeline usne su sada mnogo punije od onih sa početka njene rijaliti-karijere, a otok nije u potpunosti spao, a vide se i ubodi od igle.

Inače, Anđela Đuričić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon izlaska iz "Zadruge" i raskida sa Zvezdanom Slavnićem na sve načine pokušava da se domogne slave. Prvo se oprobala kao voditeljka, a nedavno je iznenadila mnoge kada je objavila sliku iz studija i otkrila da snima prvu pesmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.