OTKUD ZNAMO DA ONA NIJE BILA GUTALICA! Aleksandra Nikolić na stubu srama: Nije zaslužila pobedu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:31

"OTKUD ZNAMO DA ONA NIJE BILA GUTALICA!" Aleksandra Nikolić na stubu srama: "Nije zaslužila pobedu!"

Gledateljka nezadovoljna!

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone Zadruge, bila je gošća u emisiji "Narod pita" sa Sanjom Grujić, a voditeljka Ivana Šopić je uključila u program i gledateljku koja nije baš imala lepe reči za pobednicu.

Gledateljka je izjavila da Aleksandra nema kvalitete za pobedu.

- Što se tiče pobednice, smatram da to nije trebalo da bude Aleksandra, jer nema kvalitete za to. Slušala sam Filipa kada je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da treba da pobedi Aleksandra jer je na plećima nosila rijaliti. Pričalo se i o tom se**u, a otkud znamo da ona nije bila gutalica?! Šta su oni doprineli?! Po mom mišljenju, ništa - rekla je gledateljka.

- Ti si se ženo javila da pričaš o meni, a ne o Rodniju za kog kažeš da ti je favorit - rekla je Aleks.

- Malo pre si izjavila da ćeš da tužiš Kristijana, pričao je sve i svašta, ali pošto već hoćeš da ga tužiš ne bih preporučila, jer zamisli da pozove kao svedoka Filipa Cara - rekla je gledateljka.

 Kristijan Golubović, rijaliti veteran, imao je štošta da kaže o poznatom rijaliti paru pred kamerama portala Srbija Danas.

- Aleksandra je zaslužila pobedu, zaslužila je sve u životu zato što se toliko napatila. Da je ona sa 14-15 godina ušla u prostituciju sa šestoduplo starijiim ljudima. Upravo zbog toga, ne da bi trebali da joj daju jednu nagradu, nego pet! Ali, da ostavimo patetiku i demagogiju sa strane. Za njeno učešće u rijalitiju, ne bi trebali da joj daju ručak. To je moje mišljenje po onome šta je ona tamo i radila - uzdahnuo je Kristijan.

- Te ženske osobe koje su prošle sve i svašta u životu, mi se sažalimo na njih. I ja sam sažaljive prirode i na Maju koja je pored ovog čoveka (pokazujući na Takija Marinkovića) dobila sve u životu, a pravi gluposti. Eto i na nju sam sažaljiv. Šta će ti ovaj i šta će ti onaj. Posle da nas šikaniraju i prave budalama. To je stvarno bruka i sramota. Aleksandra nije imala oca, nije imala brata da bi je neko naučio životu. Ona je vrlo rano na ulicu izbačena, puštena niz vodu. Postala je vrlo rano uličarka jedna naivna, koja je morala sa raznim zverima, starim dedama i babama da se bori oko parčeta hleba. Na najgori mogući način. Vi da prodajete svoje telo za novac - to je ono krajnje - rekao je Golubović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.