OTKUD SAD ONA? Poznati srpski pevač OŠTRO kritikovao BRAK Kije i Slobe...Sve je tako CRNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKUD SAD ONA? Poznati srpski pevač OŠTRO kritikovao BRAK Kije i Slobe...Sve je tako CRNO! (VIDEO)

Pevač je i te kako upućen u ljubavni trougao!

Popularni pevač, Ivan Gavrilović, radi na promociji nove pesme "Kan-kan". Pored promocije svoje nove pesme, pevač koristi svaki slobodan trenutak da bi gledao dešavanje u rijalitiju "Zadruga", tako da se može reći da je itekako upućen u odnose najpoznatijeg rijaliti ljubavnog trougla, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz dana u dan intrigira javnost sve više.

Da su odnosi u rijaliti "Zadruga" jako zanimljivi potvrđuje i sam Ivan, s obzirom da je pevač, i pored brojnih nastupa koje ima, vrlo dobro upućen u dešavanja u Beloj kući.

Gavrilović je prokomentarisao ljubavni trougao iz "Zadruge" Luna Đogani, Sloba Radanović, Kija Kockar i tom prilikom dao svoje viđenje ove zamršene situacije.

- Sve ja tako crno i zamršeno. Sloba je bio oženjen, ali nije to bio neki brak od 25 godina niti ima troje ili petoro dece. Luna je bila slobodna devojčica, odnosno devojka od već 22. godine. To osporavanje, malo je čudno, ako se već dešava, a dešava se da on izuzetno burno reaguje kad nešto nije u redu, kad je ušla Kija isto, imao je problem "Otkud sad ona". Sva ta njihova prepucavanja zaista čine "Zadrugu" najgledanijom - zaključio je Ivan.

Kako ce izgledao ceo komentar Ivana Gavrilovića, možete pogledati u videu koji je u prilogu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.