OTKRIVENO ko će biti POBEDNIK Elite? Tajni razgovor obelodanio ko nosi 100.000 evra kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 09:48

OTKRIVENO ko će biti POBEDNIK "Elite"? Tajni razgovor obelodanio ko nosi 100.000 evra kući!

Šok snimak kruži internetom.

Početak "Elite" bio je krajnje neizvestan. Takmičara je bilo puno, i svako je ušao sa ciljem da se pokaže u najboljem svetlu i pobedi. Međutim, kako vreme odmiče, učesnici rijalitija pokazuju svoje pravo lice, koje se mnogima u spoljnom svetu ne sviđa.

Kako se kraj rijalitija polako, ali sigurno približava, iz nedelje u nedelju sve neizvesnije postaje ko bi mogao da odnese laskavu titulu pobednika najgledanijeg formata na Balkanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, da li ipak postoje neke naznake ko će biti na tronu?

Razgovor koji su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković vodili u toku noći zaintrigirao je sve one koji verno prate Belu kuću i dešavanja u njoj. Naime, mlada Kruševljanka je ubeđena da će ona pobediti!

- Ja ne znam šta radim ljudima pa me toliko ne vole. Mada, Aleksandri je tri meseca pre počelo isto kao i meni. Da je dižu, pitanja, svi su u kući znali da je favorit. Znalo se da će pobediti. Mislim, nije se znalo, nego se pretpostavljalo. Podrška, pitanja, cela veza sa Filipom, podržana je od naroda. Isto su se tako ponašali prema njoj. Čim je neko pozitivan, onda ne valja. Pogotovo jer je Aleksandra bila takva kakva je bila. Isto tako ušla, prevarila Dejana sa Filipom, i svi su počeli da je osuđuju - pričala je Anita svom dečku.

- Da, to sve mladi ljudi - odgovorio je kratko Anđelo.

Ipak, komentari ispod gorepomenutog razgovoru ipak nisu bili toliko prijateljski nastrojeni prema Aniti. Mnogi komentarišu kako se uzvezdila previše, i kako je nemoguće da pored sebe sa Aleksandrom, koja, za razliku od nje, nije bila "kvarna".

- "Aleksandra mi nikad nije delovala kvarno za razliku od Anite", "Čuj "isto tako ušla i prevarila"...dovoljan razlog da se nadaš pobedi", "Jako puno poletela! Pad ce biti težak", "Jadnica ,fali joj daska u glavi" - samo su neki od komentara.

Kompletan razgovor pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.