OTKRIVENO ZAŠTO JE STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Postoji video SNIMLJEN TELEFONOM tog dana? Ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 10:40

OTKRIVENO ZAŠTO JE STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA! Postoji video SNIMLJEN TELEFONOM tog dana? Ovo su detalji

"Taj svedok će da promeni ceo tok."

Stefan Karić, bivši učesnik Zadruge je optužen da je starletu Natašu Šaviju pretukao i da joj je navodno zadao tom prilikom teške telesne povrede.

Starleta se svim snagama bori protiv njega, te je čak uzela i drugog advokata, budući da je Karić bio u pritvoru, mesec dana, a potom je pušten kući, nakon davanja izjave u Tužilaštvu.

Stefan je trenutno na moru, a nedavno je prisustvovao i venčanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljice Jovane Tomić Matore na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Za to vreme, Nataša je ponovo primljena u bolnicu kako bi išla na drugu operaciju, piše "Republika".

Međutim, kako piše "Star", Karić ima "keca u rukavu" i navodno postoji razlog zašto je on pušten iz pritvora.

Kako pomenuti mediji prenose, Stefan ima u posedu navodno snimak, snimljen mobilnim telefonom, koji potvrdđuje njegovu nevinost:

- Karić je opušten jer ima keca u rukavu, ja ne znam šta je tačno na tom snimku, ali navodno taj svedok će da promeni ceo tok. Oni ne žele da objave ništa dok ne dođe do ročišta i suočavanja. To je Stefanov plan i kaže da će svi da vide o čemu je reč i da će da se postideti svi koji su prstom uperili u njega. Šta je na tom video samo on zna - govori izvor za Star.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.