OTKRIVENO ZAŠTO GA JE BIVŠA ŠUTNULA: Zvezdana je otkačila, pa procvetala pored nove ljubavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 10:39

OTKRIVENO ZAŠTO GA JE BIVŠA ŠUTNULA: Zvezdana je otkačila, pa procvetala pored nove ljubavi!

Kako kaže, ne vreme je uvidela sve!

Tokom sinoćne emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković, Takija Marinkovića i Mikicu Bojanića, kako bi se prečešljale sve aktuelne teme koje se tiču "Zadruge 6" i kako bi gledaoci imali priliku da saznaju sve one informacije koje su zadrugari pokušavali svih ovih meseci da zataškaju i sakriju. No, kako to obično biva, nijedna emisija nije mogla, pa tako i sinoćna, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prođe bez ekskluzivnih izjava.

Jedna od tema koja se nametnula, bila je i kratkotrajna ljubavna priča koja se desila na relaciji Maja Marinković - Zvezdan Slavnić.

- Ja Anu gotivim. Ništa joj nisam uradila, to je Anđela uradila. Ona je ove godine pokazala da je jedan ortodoksni ološ. I ja sam bila ljubavnica, ali nisam bila đubre. S Anom sam u dobrim odnosima, ne znam zašto je sad osuđuju zbog Ace. Svi su sad pošteni i fini, a ne znaju šta može da nam se desi. Poslala mi je poruku pre emisije, rekla je da se vidimo sutra. Što da ne, ja prihvatam sve to, a i Bilal nju jako voli. Ne bijem tuđe bitke, važno mi je samo kako neko mene gleda - istakla je Maja.

- Taki kako je tebi izgledao odnos Maje i Zvezdana? - upitao je Darko.

- Video sam da je to zacrtala i da je želela, ja nisam ništa mogao da uradim po tom pitanju. Nije mi se dopalo, ali se nisam pitao - dodao je Taki.

- Nije to kliknulo među nama. Zaista nije bilo to nešto, što mene radi - bila je kratka i jasna Marinkovićeva.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.