OTKRIVENO SVE O SUKOBU TARE I ANĐELE VEŠTICE: Bivša zadrugarka progovorila o DETALJIMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO SVE O SUKOBU TARE I ANĐELE VEŠTICE: Bivša zadrugarka progovorila o DETALJIMA! (VIDEO)

Ko priča istinu?!

Aktuelna zadrugarka Tara Simov tokom boravka na velelepnom imanju u nekoliko navrata pričala je o poznanstvu sa Anom Korać, te je Pink.rs odlučio da otkrije kako su se upoznale.

Koraćeva je ispričala da su bile na rođendanu, gde su imale isto društvo, pa je otkrila i da se nisu družile jedan vremenski period zbog zadrugarkinog dečka sa kojim je tada bila u vezi.

- Mi smo se upoznale na nekom rođendanu, imale smo slično društvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sara tada nije bila tu, ali se i njih dve druže. Tara je jedna devojčica koja se izgubila, volim je što je iskrena, nije loš čovek i dobar je prijatelj. Poznajemo se, ne znam, pre nekih četiri godine, ali se nismo družile, dok je bila sa nekim dečkom, bila je i verena. Eto ima tu neku tužnjikavu priču - započela je Ana.

Tara je u ''Zadruzi'' ispričala sve i o sukobu sa Anđelom Vešticom. Ana nam je ispričala i šta ona zna o svemu što se desilo među njima.

- Znam šta mi je ona pričala, znam sve šta se desilo, ne znam ni zbog čega se to desio - tvrdila je Koraćeva.

Nezaobilazna tema je svakako bio i odnos Tare sa Matejom Matijevićem. Ana je imala oprečno mišljenje o njemu, a dotakla se i ulaska Mine Vrbaški koja je, kako se pričalo, imala zadatak da prenese Mateji poruku od strane Anđele Veštice.

- Oni su meni jako slatki zajedno, ali me nervira što taj mali ne zna šta hoće. Čas mu je lepo, u krevetu sve sija, a onda muva Maju, ja da sam na njenom mestu, rekla bih mu :,,Ćao". Ružno je, ako je Mini dala taj savet, od Mine me to ne iznenađuje, Tara je iskreno ušla u sve to i tu je podržavam. To je kod nje baš dečije i slatko, ali ne mogu njega da definišem. Nema veze sa Anđelom, mislim da samo on jednostavno ne može da se odluči za jednu devojku, hoće da sedi na više stolica - ispričala je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte šta je sve Ana rekla o Tari i ostalim temama kojih smo se dotakli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.