OTKRIVENO ŠTA JE DARKO LAZIĆ RADIO PRE NESREĆE - zbog ovoga bi mogao da dobije još jednu kaznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 21:06

OTKRIVENO ŠTA JE DARKO LAZIĆ RADIO PRE NESREĆE - zbog ovoga bi mogao da dobije još jednu kaznu

Nije mogao da sluti šta će mu se dalje desiti.

U popodnevnim satima, oko 15.10 časova u Zemunu kod Kvantaša, popularni pevač Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu.

Međutim, samo par sati pre nesreće pevač nije ni slutio šta će mu se dogoditi pa je kako se može videti na njegovoj objavi na Instagramu, bio vrlo raspoložen. Lazić je u opuštenoj kombinaciju, u japankama koje nisu dozvoljene za vožnju, objavio sliku iz lifta, a muziku koju je slušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ni nalik onoj koju on izvodi. U pitanju je arapska pesma, koja se očigledno dopala pevaču.

Niko nije potvrdio da je Darko vozio u japankama.

Podsetimo, Darko je prema pisanju medija odveden kod sudije za prekršaje. Pre toga na licu mesta mu je urađen alko-test koji je pokazao da nije imao alkohola u krvi. Nakon toga pevač je i uhapšen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.