OTKRIVENO KOD KOGA JE MARIJA ZABORAVILA DONJI VEŠ! Isplivao ključni dokaz, čitava AFERA RASKRINKANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 03:04

OTKRIVENO KOD KOGA JE MARIJA ZABORAVILA DONJI VEŠ! Isplivao ključni dokaz, čitava AFERA RASKRINKANA

Kulićeve ponovo vode šou!

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica bez prestanka nastavljaju rat prepun prepucavanja i uvreda. Bebica je krenuo da otkriva tajne zadrugarke.

- Gde je mama gaće zaboravila kod kog drugara pa mu šalje glasovene poruke? Kod koga? Pogledaj se koliko si bolesna, kao tvoja mama što zaboravlja gaće svuda. Kod koga je mama zaboravila gaće pa je slala glasovnu poruku, kod nekih drugara, došla kući bez gaća - uponavljao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juče Bebica dok je Miljana ćutala.

Kako se jasno može čuti u audio-snimku, starija Kulićka traži svoje gaće nazad nepoznatoj osoobi.

- Ostale mi jedne bele gaće kod tebe na onoj sušilici na terasi... Bele, veće su, znaćeš da su moje, pa mi ih ponesi kad dolaziš - rekla je Marija u glasovnoj poruci, a kome je bila upućena, ostaje da se sazna, međutim, mnogi su i dalje mišljenja da je Kulićka bila intimna upravo sa Macanovićem.

Ovim povodom se sada na društvenoj mreži Instagram oglasila Marija, te otkrila ko je osoba kod koje je zaboravila svoj donji veš.

- Dok smo se borili za Miljanin život kada je bila u Kliničkom centru Beograd, svi su znali da sam u kontaktu sa Velikom šeficom, pa su neki od njih takođe pozivali da kažu kako i oni imaju vezu, pa ako treba da pomognu. To je bio Đedović koji me je pozvao da odem kod njega dok ne saznam koliko će biti u bolnici. Skraćeni me je vozio i otišli smo posle bolnice kod Đedovića. Kod njega sam bila dva dana, a pošto se nije znalo kada će Miljana biti otpuštena kući, ja sam uzela stan na dan i plaćala na po pet dana, i tako 40 dana. Iznajmila bih na mesečnom nivou, ali se nije znalo kada će biti otpuštena jer se stanje komplikovalo. Tada, kada sam bila kod Đedovića, bila je njegova sestra Jovana, Fran, Franov pas i Skraćeni. Đedović mi kaže: "Ti spavaj kod mene, ovde, a ovaj, misleći na Skraćenog, neka ide gde zna, nema mesta". Sestra mu je otišla kod momka, a ja sam spavala u njenoj sobi. Rekla sam Đedoviću da je greota da se smuca, roditelji neće da ga prime, pa sam ga zamolila da ga pusti da spava u dnevnoj, a on sa Franom u spavaćoj, jer je veliki krevet, i ona je pustio. Uveče, pre spavanja sam se istuširala, oprala veš i stavila na terasu, na vešalici da se suši gde je bio raširen i veš njegove sestre. Kada sam sutradan otišla, setila se da je veš, tj. bele gaćice ostale na terasi, zaboravljene, tako da su to bele gaće koje su ostale kod mog druga. Sutradan sam ga pozvala da mu kažem, objasnila mu kako izgledaju i on je rekao da su tu ida kad dođem da ih uzmem. Naravno, nisam znala gde mi je glava od brige za Miljanom, a kamoli da mislim na, kako kažu, gaće. Tako da je on tada snimio razgovor, u vreme kada mi se dete borilo  za život. Ne dao Bog da neko ima prijatelja kao što su Kačavenda, Skraćeni i Đedović - napisala je Kulićka u okviru svoje objave.

Ukoliko želite da saznate još najsvežnijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.