OTKRIVENO KAKO ZVEZDAN OBIJA VRATA: Isplivali detalji koje NIJE SNIMILA KAMERA Otišli smo u štek!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 09:52

OTKRIVENO KAKO ZVEZDAN OBIJA VRATA: Isplivali detalji koje NIJE SNIMILA KAMERA "Otišli smo u štek!"

Zadrugarka ispričala sve detalje.

Jovana Tomić Matora, bivša učesnica Zadruge bila je jedan od boljih prijatelja Zvezdana Slavnića tokom šeste sezone.

Zvezdan je u osmom mesecu diskvalifikovan sa svojom tadašnjom devojkom Anđelom Đuričić, ali ta veza u spoljnom svetu nije dugo potrajala.

Sada je Jovana u lajvu na popularnojj društvenoj mreži TikTok otkrila detalje kako su se družili i zabavljali tokom žurki u Zadruzi, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispričala i situaciju kada je Slavnić obio vrata:

- Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana. Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. On (Zvezdan) je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo s*ksualno opštili - otkrila je Matora.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora je nedavno objavila radosne vesti da se odlučila da stane na "ludi kamen" sa svojom aktuelnom partnerkom Anitom Stanojlović.

Anita je gostovala u emisiji "Narod pita" na Pink televiziji, kada je priznala da se jako trudila da njen odnos sa Matorom opstane, dok je Jovana za medije otkrila da će ovo biti "prava svadba" i da je sada sigurna u svoj izbor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.