OTKRIVENO KAKO JE NASTALA RANA NA GLAVI: Oglasila se porodica pokojnog jutjubera, koji je izvršio samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 17:03

OTKRIVENO KAKO JE NASTALA RANA NA GLAVI: Oglasila se porodica pokojnog jutjubera, koji je izvršio samoubistvo

Evo kako je zadobio povredu...

Mehaničar i jutjuber koji je javnosti poznat pod imenom Neovlašćeni serviser, Mirko Rašić, juče je pronađen mrtav u jednoj hali u Surčinu.

Mirkovo telo je zatekao njegov kolega, s kojim je navodno trebao da se vidi, a po nezvaničnim informacijama, jutjuber se obesio vešanjem o metalnu gredu, piše "Informer".

Ono što je svima posebno zapalo za oko jeste snimak koji je Mirko objavio dva dana pre smrti, a na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se jasno vidi povreda na glavi.

Tom prilikom se oglasila Mirkova porodica i u zvaničnom saopštenju istakla da pomenuta provreda datira još od ranije.

- Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovim zdravstvenim stanjem. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju - stoji u zvaničnom saopštenju, piše "Informer"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.