OTKRIVENO KADA POČINJE NOVI RIJALITI - Objavljeni i uslovi, a ovim zadrugarima je ZABRANJENO učešće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:28

OTKRIVENO KADA POČINJE NOVI RIJALITI - Objavljeni i uslovi, a ovim zadrugarima je ZABRANJENO učešće!

Ovo su novi detalji!

Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković juče je sve zaintrigirao svojom objavom, a tiče se rijalitija na pomenutom programu

Potencijalne takmičari bi bili i zaposleni u njegovoj ekipi, te se među njima nalaze i bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" koji svakodnevno intrigiraju svojim ljubavnim odnosima, postupcima i potezima.

Mirković je danas na svom Instagram profili potvrdio sve o novom rijalitiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Odlučio sam da zbog nasilničkog ponašanja u prošlom rijalitiju, ne mogu da učestvuju Filip i Zvezdan. Oni neće moći da se bore za prvu nagradu od 200.000 evra - napisao je na svom Instagram profilu, nakon čega je otkrio kada će početi sa emitovanjem.

- Kao što rekoh juče, Hype rijaliti će biti veoma ozbiljan projekat koji će biti pušten od oktobra meseca. Imaju pravo da se prijave i svi igrači koji u prethodnim rijalitijima nisu pokazivali da su nasilni. Ovaj rijaliti će biti rijaliti u kom mora da se uči i radi kako bi rijaliti zajednica opstala. Jedino što je dozvoljeno osim toga je ljubav, a ne nasilje. Predlažite koga bi vi voleli da vidite u Hype rijalitiju - napisao je Mirković na svom profilu.

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

S obzirom da rijaliti uskoro počinje, Hype produkcija odlučila da svima koji nisu bili nasilni u prethodnim rijaliti formatima pruži šansu da se baš neki od njih nađe zajedno u zatvorenom prostoru sa velikim imenima sa domaće scene, te su saopštili da je otvoren kasting.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.