OTKRIVENO GDE JE BIO SLOBA U TRENUTKU KADA JE JELENA NAPADNUTA! Oglasio se pevačev menadžer - izneo detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 23:02

OTKRIVENO GDE JE BIO SLOBA U TRENUTKU KADA JE JELENA NAPADNUTA! Oglasio se pevačev menadžer - izneo detalje

Bivšeg muža je prijavila policiji!

Jelena Radovanović, supruga Slobe Radanovića, danas je navodno napadnuta od strane svog bivšeg supruga ispred njene i Slobine kuće u Višnjičkoj banji.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar.

Slobin menadžer Goran Lečić Leka je za domaće medije dao izjavu i rekao da je pevač u tom momentu putovao za Sloveniju gde ima nastup.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ne znam ništa o tome. Sinoć smo svi zajedno bili na privatnoj proslavi, potom je Sloba otišao u Sloveniju jer večeras ima nastup. Ne mogu da verujem da se to dogodilo - rekao je Leka.

Podsetimo, Slobina supruga je prilikom napada zadobila povedu na nadlaktici kada ju je bivši suprug stegao rukom, ali i povredu stopala na kom se naziru tragovi krvi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KAD MAČKE NEMA, MIŠEVI KOLO VODE" Prvo oglašavanje Slobe Radanovića, pevač bio u Sloveniji u trenutku napada na Jelenu, a sad poručio JEDNO

Izvor: Blic, 27.Maj.2023, 08:48

Jelena Radanović prijavila je bivšeg muža da ju je fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji, a njen muž Sloba Radanović je za to vreme bio u Sloveniji gde je imao nastup.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.