OTKRIVENI TAJNI UČESNICI ELITE: Isplivao spisak, produkcija ove informacije čuvala pod ključem?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 23:03

OTKRIVENI TAJNI UČESNICI ELITE: Isplivao spisak, produkcija ove informacije čuvala pod ključem?!

Ukoliko se ovo obistini, biće to nova rijaliti istorija!

Najgledaniji rijaliti format "Elita" sinoć je počeo sa emitovanjem na televiziji Pink, a čak 56 novih učesnika uselilo se na velelepno imanje u Šimanovcima.

Među imenima koja su se našla na imanju su i ona velika poput Miljane Kulić, Mensura Ajdarpašića, Milene Kačavende, Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša, Nenada Macanovića Bebice, Teodore Radoičić i mnogih drugih. No, čini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da se čuvaju i veliki rijaliti veterani za kasnije dane.

Na društvenoj mreži Instagram u okviru jedne fan stranice "Elite" isplivao je spisak učesnika koje produkcija rijalitija čuva u strogoj tajnosti, a koji bi uskoro trebalo da se usele u Belu kuću i uđu u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Kako su naveli u pomenutoj objavi, deo "Elite" bi navodno trebalo da postanu i Stanija Dobrojević, koja je sinoć optužena da je rasturila brak i ukrala supruga starlete i nove učesnice rijalitija, Aneli Ahmić. Stanija, inače, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa svojom novom jačom polovinom, koju je vešto krila od očiju javnosti, da bi se na kraju ispostavilo da se radi o izvesnom Asminu Durdžiću.

Kako se dalje navodi, na imanje u Šimanovcima bi trebalo da se useli i Marko Osmakčić, koji je tokom pete sezone "Zadruge" zajedno sa svojom porodicom uspešno lažirao smrt oca Franja Osmakčića, i to samo kako bi pobegao iz rijalitija.

Navodno, u "Elitu" će ući i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, kao i prošlegodišnja drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić, zatim Fran Pujas, Lazar Čolić Zola, ali i na svačije iznenađenje, starleta i pevačica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim i prvoj sezoni "Zadruge", gde je osvojila sedmo mesto.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.