OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA: Opare se na NEDELJNOM nivou, Car se pohvalio BASNOSLOVNOM CIFROM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 07:30

OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA: Opare se na NEDELJNOM nivou, Car se pohvalio BASNOSLOVNOM CIFROM!

Bankovni računi nikad puniji!

Razgovori o honorarima zadrugara oduvek su bili strogo zabranjeni. Međutim, malo malo pa pojedini obelodane iznose istih.

Takav slučaj, bio je sa Filipom Carem koji je otkrio koju vrtoglavu sumu uzima na nedeljnom nivou, ali je otkriveno i koliki je honorar Ane Spasojević, takođe na sedmičnom nivou.

- Ana Spasojević je pričala koliki honorar ima, je l' znaš? - upitaja je Matora Filipa Cara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a on je znao odgovor na to pitanje.

- 8 glava, znam - rekao je zadrugar i samim tim otkrio da je njen honorar nedeljni 800 evra.

Potom je otkrio i koliki je njegov honorar, ali pokazujući prstima, misleći da nije u kadru, no budno oko kamera je sve usnimilo.

Car je pokazivao 3 prsta, te sami tim izvlači se zaključak da njegov honorar iznosi basnoslovnih 3.000 evra.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.