OTKRIVENA ISTINA O RASKIDU MAJE I BILALA: U šoku sam bio, nisam tako rano očekivao KRAJ romanse!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 08:32

OTKRIVENA ISTINA O RASKIDU MAJE I BILALA: "U šoku sam bio, nisam tako rano očekivao KRAJ romanse!"

Ovo je razlog zbog kog su raskrstili!

U emisiji "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić ugostila je bivši ljubavni par, Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković, koja je danas raskinula vezu sa Bilalom Brajlovićem.

Budući da je trenutno najaktuelnija tema Majin raskid sa Bilalom Brajlovićem, zadrugarka se osvrnula na isti i istakla kako se oseća.

- Da, to je istina. Ne mogu da ostanem bez komentara, ali ne bih preterano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << išla u detalje. On je dobar dečko, neću pričati ništa loše jer bih pljunula po sebi. Mi smo dva sveta, navikla sam na drugačiji život i nisu nam se putevi susreli i razišli smo se - rekla je Maja.

- Ko kome nije mogao da se prilagodi i ko koga nije mogao da isprati - pitala je voditeljka.

- Stvarno smo imali lepih trenutaka, ali bilo je i dosta svađa. U poslednje vreme je to bilo malo češće, totalno smo drugačiji. Malo sam i zbunjena, umorna - priznala je Marinkovićeva.

- Janjuše, je l' si očekivao da će opstati - pitala je voditeljka.

- U šoku sam bio jutros, nisam tako rano očekivao raskid. Nekako mi je lakše psihički i nadam se da se neće pomiriti. Nije ti nikad svejedno kad ti bivša ima momka, lakše ti je kad je slobodna i neka bude ovako kako jeste. Meni ni ne izgleda da je nešto tužna, neverovatno kako se i dalje oblači najbolje - kazao je Janjušević u svom maniru.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.