OTKRIVENA ISTINA! Evo zbog čega je PUKAO BRAK Anđelki Prpić, ovaj DETALJ niko nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 21:55

OTKRIVENA ISTINA! Evo zbog čega je PUKAO BRAK Anđelki Prpić, ovaj DETALJ niko nije znao

Evo šta se desilo!

Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića jer više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

Naime, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog seksa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja", saznaje Kurir.

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka" i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića...

BONUS VIDEO: Maja i Alen nakon izbacivanja "Bilo je dosta IGRE PRODUKCIJE i dezinformacija"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.