OTKRIVEN UZROK SMRTI: Lekari se danima borili za život Lane Toković - evo šta se desilo pre nego što je pala u komu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 14:29

OTKRIVEN UZROK SMRTI: Lekari se danima borili za život Lane Toković - evo šta se desilo pre nego što je pala u komu

Učinili su sve što je bilo u njihovoj moći da joj pomognu!

Lana Toković preminula je jutros na VMA, a kako je za domaće medije rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Lana Toković izgubila je bitku rano jutros na VMA nakon kratke bolesti. Muzičarka i nekadašnja rijaliti zvezda je bila dve nedelje u komi zbog upale pluća i visoke temperature.

Njen prijatelj je za domaće medije otkrio da je ona u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila koronu i završila u bolnici u Batajnici.

- Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA - kaže Lanin prijatelj za "Informer".

On je zatim istakao kako je Lana dobila sepsu zbog koje je dve nedelje bila u komi.

- Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi - otkrio je izvor za pomenuti portal.

Podsetimo, Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač grupe "Lana i Aldo", muzikom se profesionalno bavi od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda.

Tokom svoje karijere, pisala je i muziku za animirane filmove i reklamne spotove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.