OTKRIVEN TRINAESTOPLASIRANI ZADRUGAR: Publika je ovako odlučila - najmanje glasova ima GLAVNI FAVORIT

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 21:29

OTKRIVEN TRINAESTOPLASIRANI ZADRUGAR: Publika je ovako odlučila - najmanje glasova ima GLAVNI FAVORIT

Da li ste se nadali ovom izlasku?

Superfinale i poslednja noć u "Zadruzi 6" je počela, a nekolicina takmičara bori se za prvo mesto i glavnu nagradu u iznosu od 50.000 evra.

Napravljen je drugi gong i vreme je da još neko napusti velelepno imanje.

Ognjen Amidžić je podigao sledeće takmičare Marko Stefanović, Maja Marinković, Ivan Marinković, Aleksandra Nikolić i Zorica Marković.

- Prva koja može da sedne jeste Aleks Nikolić. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje može da sedne i da nastavi ovu borbu je Ivan Marinković, a za njim i Maja Marinković - rekao je Ognjen.

- Borba se vodi između Zorice i Marka, a jedno od njih dvoje napušta "Zadrugu" - rekao je voditelj i saopštio ko ispada.

Trinaestoplasirani takmičar je Zorica Marković.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.