OTKRIVEN TAČAN DATUM ULASKA Anitine švalerke u Elitu: Sprema se SUOČAVANJE pred kamerama - stižu novi dokazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 20:16

OTKRIVEN TAČAN DATUM ULASKA Anitine švalerke u Elitu: Sprema se SUOČAVANJE pred kamerama - stižu novi dokazi

O ovom ljubavnom truoglu svi bruje...

Na velelepnom imanju u Šimanovcima je nastao haos kada se tiktokerka, Matea Car, suočila sa Jovanom Tomić Matorom i saopštila joj da se duže vreme dopisivala sa njenom suprugom, Anitom Stanojlović. Ono što je Jovanu najviše pogodilo je to što su se njih dvoje dopisivale i na dan njihovog venčanja u Crnoj Gori.

Od ovog suočavanja, glavna tema u Beloj kući je ovaj ljubavni trogao i mnogi se pitaju kada će Matea ući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijaliti. Anitina švalerka, kako je zove Matora, je otkrila tačan datum kada je planiran njen ulazak u "Elitu". One će se suočiti pred kamerama, a mnogi se pitaju kakavim novim dokazima je naoružana Tiktokerka.

Matora je odlučila da se razvee od Anite i da stavi tačku na njihov odnos. Poručila je svojim prijateljima da će se naljutiti na njih ukoliko bilo kakav poklon pošalju Aniti.

Jovana je posumnjala da Matea ima želju da uđe u rijaliti.

- Ma, ona želi da uđe u Elitu, Matea je svakako u kontaktu sa brojnim zadrugarima, to je njena poenta, ne bi me čudilo da je sve ovo radila u dogovoru sa Anitom, sigurno i Anita želi da ona uđe - komentarisala je Matora.

Tiktokerka s druge strane tvrdi da je ne zanima ulazak u Elitu, već joj je bio cilj da spere "ljagu" sa svog imena jer je mnogi na društvenim mrežama prozivaju da je ljubavnica i da je uništila brak.

- Pa, svi komentarišu moj potencijalni ulazak u Elitu... Ali ne znam, idealno bi bilo tamo oko Nove godine, januar još bolje - izjavila je Matea.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.