OTKRIVEN TAČAN DATUM KADA POČINJE HAJPOV RIJALITI! Zvanično saopštenje produkcije - kreće borba za 200.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 15:06

OTKRIVEN TAČAN DATUM KADA POČINJE HAJPOV RIJALITI! Zvanično saopštenje produkcije - kreće borba za 200.000 evra

Uveliko traju pripreme za prvu sezonu!

Producent i vlasnik "Hype" televizije, Saša Mirković, najavio je da će uskoro početi da se emituje novi rijaliti u Srbiji. Otvorene su prijave za rijaliti, a samo najbolji će imati priliku da se takmiče za 200.000 evra.

Za sada još uvek nije poznato koje poznate rijaliti zvezde će učestvovati u ovom TV formatu.

Milan Milošević nije želeo da otkriva da li će se naći u ulozi voditelja ili takmičara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Biće veliko iznenađenje u svakom slučaju. Ništa ne smem da ti kažem. Ne smem zbog pravila. Prijavilo se par stotina ljudi preko noći. Jako je zanimljivo, 200.000 evra nikada nije bila glavna nagrada u nekom rijalitiju. Druga stvar, primamljivo je jer gde su Dalila i Milan i još neka imena koja su pomenuta, tu je zasigurno dobar program. Da li ću biti u ulozi voditelja ili takmičara, to je manje više nebitno - otkrio je Milan za portal Srbija Danas.

Milan je sada odlučio da otkrije tačan datum kada počinje rijaliti na "Hype" televiziji:

- Projekat na koji smo svi ponosni iz "Hype" produkcije kreće sa emitovanjem prvog oktobra - napisao je zvanično saopštenje Milan.

Podsećamo, Dalila Dragojević je otkrila po čemu će se ovaj rijaliti razlikovati od ostalih:

- Najozbiljnija ekipa se bira za rijaliti. Ako vam ja kažem kao iskusni rijaliti igrač da će da kida, onda će da kida. Baš će biti urbano, biće kuća, vila. Ne mogu da vam otkrivam detalje. Pazite šta ćete da izaberete. Znaćete detalje mesec dana pred početak rijalitija. Milan Milošević i ja smo voditelji. Mi ćemo da vodimo rijaliti - rekla je Dalila tokom Tik tok meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.