OTKRIVA SVE MARKOVE PRLJAVE TAJNE U ZADRUZI 3: Produkcija mu PODVALILA: Služio ga za 50 dinara?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVA SVE MARKOVE PRLJAVE TAJNE U ZADRUZI 3: Produkcija mu PODVALILA: Služio ga za 50 dinara?!

Biće žestoko!

Zadruga 3 samo što nije počela. Zvezde prethodnih sezona, ali i oni malo manje poznati trenutno se nalaze na ulazu u karantinu, gde će do ulaska na velelepno imanje provesti nešto više od 24 časa.

Ono što je najviše pažnje privuklo jeste učešće Mlađana Jovanovića, drugara Manuela Stojanovića koji je bio jako blizak sa Miljkovićem.

Kako se ranije pisalo, Manuel je navodno iskorišćavao Miljkovića za nabavku svakodnevnih stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za šta je dobija mizeran bakšiš. Manuel se nije oglašavao povodom ovih tvrdnji, ali je poznato da je njihovo prijateljstvo iz nekog razloga prekinuto.

Sve oči su uprte u Mlađana, od koga se u novoj sezoni očekuje da otkrije prirodu odnosa Manuela i Marka, kao i razlog zašto se više ne druže!

Mlađan je otkrio kakav je savet dobio od Manuela:

- Savetovao me je da budem malo folirant kao on (smeh) a ne da budem potpuno iskren jer je to rijaliti. Naravno da imam taktiku i trudiću se da se što više zajebavam unutra - rekao je Mlađan.

A u galeriji ispod pogledajte fotke sa ulaska u karantin za Zadrugu 3!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.