OTKRIO ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU! Osman odgovorio na Miličine optužbe, raskrinkao TAJNE ŠIFROVANE PORUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 00:28

OTKRIO ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU! Osman odgovorio na Miličine optužbe, raskrinkao TAJNE ŠIFROVANE PORUKE

Hitna reakcija!

Bivša zadrugarka Milica Veselinović gostovala je u emisiji "Pitanja novinara" kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Dušica i predstavnici sedme sile su se osvrnuli na njen odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, a Milica je optužila Mensurove fanove da su mu poslali parfem kao tajni znak da bi raskinuo sa njom.

Osman Karić, nekad Ajdarpašićev blizak prijatelj, hitno se oglasio na društvenoj mreži Instagram i podelio sliku navedenog parfema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Izvini, Milice, ali Mensurovi fanovi nisu poslali parfem da bi Mensur raskinuo sa tobom. Parfem nije bio nikakav znak, a ponajmanje da vas rastavi. Parfem sam poslao ja, jedan Mensuru, jedan Stefanu - napisao je Osman putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.