OTKRIO DA LI JE KONTAKTU SA BIVŠOM NAKON RAZVODA! Ša pecnuo Ivanu: Ne zanima me, ja mirno spavam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 09:29

OTKRIO DA LI JE KONTAKTU SA BIVŠOM NAKON RAZVODA! Ša pecnuo Ivanu: "Ne zanima me, ja mirno spavam!"

Misli da je ranije trebalo da prekine taj odnos!

Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Nenada Aleksića Ša i Maju Kovačević. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Ja bih samo da im poželim svu sreću. Ša bih da poželim da kupi mašinu za sudove i da ne pere suđe - rekla je gledateljka.

- Perem sve u šesnaest, nije meni teško ništa, ali perem non stop. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja ceo život živim sam, ali to ste u pravu. Mašina za sudove i za sušenje veša su obavezne - rekao je Ša.

- Kakva si ti to žena, Maja ti je poklonila pidžamu na devojačkoj, ti je izgrliš, pa joj se posle par sati pljasneš sa dečkom - glasio je tvit koji je pročitala Ivana.

- To je Veliki šef svim curama poslao pidžame. Ja sam htela da imam pidžamu za uspomenu, ukrali su mi, pa je Maja dala svoju jer njoj nije ništa falilo. Što se tiče te velike ljubavi, napili smo se, to se desilo, u tu ljubav nisam ni verovala i desilo se šta se desilo. Živite sa tim, ja živim. Ja sam bila svedok kad Maja daje izjave velike ljubavi sa Bilalom, pa se okrene nama namiguje i ponižava ga. Oni su to veče drvlja i kamenje jedn drugom, a ne znam da smo nas dve bile tako dobre prijateljice - govorila je Maja.

- Da li ste primetili da su Matora i Ša istraumirani da su ih bivši koristili, pa brže bolje ušli u brak sa nekim ko ih baš i ne voli i to naglašavaju - pročitala je voditeljka još jednu objavu.

- To je glupa konstatacija - rekao je Ša.

- Kako gleda na raskid njene avanture Bilala? - glasilo je još jedno pitanje sa društvene mreže Tviter.

- Ne razmišljam, bilo, pa prošlo - rekla je ona.

- Da li si sa Ivanom ostvario neki kontakt oko nekih stvari koje ste trebali da rešite? - upitala je Ivana Šopić.

- Mene ta osoba ne zanima stvarno. Poslednji put smo imali kontakt pred ulazak u "Zadrugu 4" i posle toga ništa, Bogu hvala. Ja znam za sebe da mirno spavam i sad ne mogu da kažem da sam ponosam na to što se desilo, ali sam odavno trebao da izađem iz te priče. To su sve neki putevi, došao sam do nečega što je jako lepo. Opet ponavljam da ja mirno spavam - govorio je Ša.

- Je l' i dalje nosi tvoje prezime? - upitala je Ivana.

- Ne znam, moje prezime nosi ko treba - odgovorio je reper.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.