OTKRILA INFORMACIJU STARU 8 GODINA: Objava Milice Mitrović zatresla je region - neverujući zanemeli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 23:01

OTKRILA INFORMACIJU STARU 8 GODINA: Objava Milice Mitrović zatresla je region - neverujući zanemeli!

Sada je poznata i ova stavka!

Milica Mitrović, suvereno vlada na medijskoj sceni sa svojim suprugom Željkom Mitrovićem, a u prilog tome ide i još jedna u nizu objava na njenom Instagram profilu.

Milica je podelila jednu od fotografija koja je očigledan dokaz da se uspeh, između ostalog rijaliti formata čiji je ona jedan od tvoraca, preko noći nije pojavio, već da je tu dugi niz godina.

- Kad pogledam bolje sve prethodne godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi smo uvek bili daleko ispred svih - napisala je Milica ponosno.

Na ovaj način, Mitrovići su konstatovali, a ujedno i javnosti predstavili da beleže uspehe već osam godina unazad.

Da se ova informacija stara osam godina objavi, pomogla je voditeljka Dušica Jakovljević. Verujemo da Pink televiziju, naročito sa novom sezonom Zadruge, tek očekuju uspesi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.