OTKRILA DETALJE RAZGOVORA SA MARINKOVIĆEM NAKON RIJALITIJA: Ivan pozvao Kuliće - Marija obelodanila šta je tražio

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 07:59

OTKRILA DETALJE RAZGOVORA SA MARINKOVIĆEM NAKON RIJALITIJA: Ivan pozvao Kuliće - Marija obelodanila šta je tražio

Sada će se potruditi da nadoknade sve što su propustili!

Posle završene šeste sezone rijalitija "Zadruga", bivša učesnica Marija Kulić istakla je da nije srećna što je Aleksandra Nikolić odnela pobedu, pa otkrila da li je Ivan Marinković, otac njenog unuka, stupio u kontakt sa sinom.

Tokom boravka u rijalitiju javnost je mogla videti da se Marinković zbližio sa svojim sinom, sa kojim do tada nije imao nikakav kontakt, a sada je Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila da li je i nakon izlaska iz rijalitija zainteresovan za malog Željka.

- Ivan je zvao, tražio je Željka na video poziv, Željko se igra, pa će večeras pre spavanja da ga pozove da se vide, lepo je raspoložen - otkrila je Marija i pohvalila Miljaninog bivšeg partnera da je mnogo bolji jer je prestao da konzumira alkohol.

- Ivan se promenio mnogo, totalno je drugi čovek otkako ne pije alkohol. Dobro je kad čovek malo popije, popijemo svi kad je neko veselje ali on je baš pio, on se nije treznio od jutra do sutra i onda nije mogao racionalno da razmišlja, a sada je, hvala Bogu, kako treba i nadam se da će tako i da ostane - završila je Marija.

BONUS VIDEO: Ivan Marinković o odnosu sa sinom Željkom i ćerkom Lenom: “Većinom sam ja tu bio krivac!”

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OLOŠU RASPALI, PODRŽAVAŠ NASILJE, IDI VIDI DETE!" Ivan NIJE OTIŠAO U NIŠ kod Željka, UHVAĆEN OVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Ljudi su razočarani!..Rijaliti veteran Ivan Marinković može da se pohvali petim mestom u finalu šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga"...Ivana je, podsetimo, u studiju preksinoć dočekala verenica Jelena Ilić, a da se od tada ne odvajaju govori i činjenica da je par sutradan viđen na ručku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.