OTKAZANO UČEŠĆE NA TELEVIZIJI PINK U NAROD PITA: U poslednjem trenutku doneta odluka: Biće ih samo dvoje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 21:54

OTKAZANO UČEŠĆE NA TELEVIZIJI PINK U "NAROD PITA": U poslednjem trenutku doneta odluka: Biće ih samo dvoje

Veliko nepoštovanje.

Večeras kao gosti u emisiji "Narod pita" najavljeni su specijalni gosti Aleksandra Nikolić, Filip Car i Maja Marinković. Car do sada nije gostovao nijednom u ovoj emisiji koja obeležava leto između dve sezone najgledanijeg rijalitija.

Ipak, Car se neće pojaviti večeras na Pinku.

Ako je ovo istina, to bi bilo veliko nepoštovanje i bahatluk Cara prema televiziji koja ga proslavila i koaj ej toliko puta iylayila u susret njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne baš korektnom poštovanju.

Takođe, onda je reč i o velikom nepoštovanju publike koja ga podržavala ali i prema devojci koju nedžentlemnski ostavlja na milost i nemilost strastvene Maje Marinković.

Podsetimo, Car je pre samo nekoliko dana trebao da gostuje u emisiji, ali bio je sprečen iz opravdanih razloga, pa se tim povodom oglasio na Instagramu:

- Izvinjavam se svim ljudima koji su hteli da me vide i čuju u emisiji "Narod pita" večeras, nažalost, biću odsutan iz opravdanih razloga. Za par dana se družimo - napisao je Filip na Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.