OTKAZ OKAČEN NA OGLASNOJ TABLI! Mirković se obratio Milanu Miloševiću: Oštetio je firmu, ništa nije radio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 16:51

OTKAZ OKAČEN NA OGLASNOJ TABLI! Mirković se obratio Milanu Miloševiću: "Oštetio je firmu, ništa nije radio!"

Sukob među njima se ne smiruje!

Milan Milošević je nedavno prekinuo saradnju sa Hajp televizijom. Iako je mesecima radio za ovu televiziju i najavljivao sopstveni projekat, Milošević je odjednom putem svog Instagrama obavestio sve koji ga prate da je dao otkaz, ali o razlogu nije želeo da govori.

Spekulisalo se da je dobio otkaz jer nije ispunjavao radne obaveze za ovu medijsku kuću i da je snimio samo jednu emisiju za nekoliko meseci rada. Saša Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najavio tužbu i protiv Dalile Dragojević, ali i protiv Milana.

Mirković se danas oglasio putem svog Instagram profila i objavio je da Milana čeka rešenje o otkazu ugovora o radu na oglasnoj tabli Hajp televizije.

- Ako ne prima poštu, može slobodno da dođe do firme (koju je oštetio tako što je uzimao svoju zaradu, a nije dolazio na posao, niti bilo šta radio) da preuzme rešenje o otkazu ugovora o radu. Nalazi se na oglasnoj tabli - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.