OTIŠLA SAM DA SPAVAM...! Kija tek ujutru SAZNALA da je njena MAMA POBEDILA na Zadrugoviziji, poručila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:32

"OTIŠLA SAM DA SPAVAM...!" Kija tek ujutru SAZNALA da je njena MAMA POBEDILA na Zadrugoviziji, poručila OVO

"Kao i uvek - pobeda."

Sinoć je održana prva "Zadrugovizija" sa temom imitacija, u kojem je jedna od pobednica Fejsbuk glasanja bila i Nadica Zeljković, majka pobednice prve sezone "Zadruge", Kije Kockar.

Kija se oglasila jutro nakon pobede svoje majke, koja kaže da nije očekivala pobedu, te da je ranije otišla na spavanje:

- Hahaha top! Hvala svima na FB. Kao i uvek - pobeda. Čestitke svima i hvala svima koji su glasali na ostalim platformama. Iskreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam očekivala ništa, otišla sam ranije da spavam ali izgleda da i posle tri godine ste tu uz mene. Svakako je Bora super i zaslužio je da konačno dobije pobedu - napisala je Kija na svom Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.