OTIŠLA POD OSTROG DA PRONAĐE SPAS: Miljana Kulić se bori i ne odustaje - prvi put progovorila o ovome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 07:45

OTIŠLA POD OSTROG DA PRONAĐE SPAS: Miljana Kulić se bori i ne odustaje - prvi put progovorila o ovome!

Pomno su slušali njeno iskustvo...

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci bili prikovani za male ekrane.

Dosta je pikanterija otkriveno tokom noći, mada se to i očekivalo od pomenutog sastava. Jedna gledateljka se uključila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u program i hvalila Miljanu, kako je procvetala ali i zaslužila mnogo bolji plasman u "Zadruzi 6".

Na hvalospeve koji su bili upućeni baš na njen račun, Miljana je potkrila odakle njeno isijavanje potiče. Obilazila je svetinje, te možda baš u tome leži njen procvat.

- Hvala vam puno na lepim rečima, na podršci, na pohvalama. Ja se šalim kada mi kažu ljudi: "Što nisi pobedila u trojci?"...Spavala sam pod Ostrogom i ja sanjam i prve i druge večeri Dušicu Jakovljević i muškarca koji stoji pored mene: "Pobednica Zadruge je Miljana", ja u tom momentu padam u nesvest - rekla je Miljana i šaljivim tonom otkrila sa kakvim se mislima bori.

Bilo kako bilo, Kulićeva je zaista blistala u sinoćnoj emisiji. Nakon svega, osvrnula se i na Ivana Marinkovića, te kratkoi prokomentarisala.

- Iritira me to što je to iz kurtoazije, što nije pitao. Bilo je prelepo na Željkovom rođendanu, bilo je i lepših i biće lepših. Krivo mi je što se nije ponudio, samo da je pitao rekla bih mu: "Taman posla Ivane". Onda dolazi u emisiju i kao blokirao je Mariju Kulić. Mi smo se pozdravljali sa gostima, nije mogla da se javi Ivanu, a on je zvao. U tom momentu ga zove moja mama, on priča: "Jao što je dosadna ova Marija Kulić, blokiraću je", a u emisiji kaže: "Željko i ja smo seli u auto, Kulići kasne". Da, kasnili smo 15 minuta. Kao što priča da me je verio gumenim prstenom, postoji sve zabeleženo, ja znam da smo Ivan i ja radili na Željku, pričao mi je da bi njegova ćerka volela da dobije brata ili sestru, da bi on sve to porekao. Ja vam tvrdim i garantujem, on je mene voleo i ja njega, možda čak šta više i on mene više. Sami smo bili protiv svih - rekla je Miljana.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.