OTIŠLA MLAĐEM - I ON OŽENJEN: Ljubavnica ŠUTNULA Milojka kad je stigla BIVŠA verenica koja traži brak

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠLA MLAĐEM - I ON OŽENJEN: Ljubavnica ŠUTNULA Milojka kad je stigla BIVŠA verenica koja traži brak

Zamršenije od čvora...

Aleksandra Jakšić je bila uz Milojka Božića nakon što su on i njegova još uvek zakonita supruga Milijana Božić obelodanili u "Parovima 8" da se razvode. Njihova veza prošla je kroz mnogo turbulentnih trenutaka, a poslednji je bio nedavno kada je Milojku pozlilo nakon što ga je Milijana udarila stolicom, zbog čega je i kažnjena sa 1.000 evra od strane produkcije.

Međutim, tome je došao kraj, pogotovo kada je u luksuznu zemunsku vilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigla Milojkova bivša "verenica" Ester Bošković, a Aleksandra sve više vremena provodi pored Darka Radovanovića - još jednog oženjenog muškarca iz luksuzne zemunske vile s kojim se zbližila.

- Da, jesam, bliska sam sa njim. I na žurci smo bili zajedno. Lep je i pametan. Ovde to ne pokazuje, ali ima kvalitete. Međutim, ne mogu da kažem da je nešto bilo, kad nije. Slagala bih ako bih rekla da je bilo. Čovek je oženjen, a ja sam zauzeta, tako da za sada ništa - objasnila je Aleksandra, ali je priznala je da je uživala dok se on tuširao, a ona je sve pažljivo gledala:

- Jesam uživala, dečko je baš zgodan! On se već prvo veče skinuo i pokazao kakvo telo ima - priznala je Aleksandra i ne krije koliko joj Darko prija, bez obzira što je oženjen:

- Otkako je Darko došao, mnogo mi je prijatnije. Ne fali mi Pavao nimalo. Dobro je što mi ne fali taj osećaj da mi fali Pavao - rekla je Aleksandra.

Zato se ostavljeni Milojko Božić požalio da mu ljubavnica veoma nedostaje.

- Volim kad se družimo. Ja bih želeo da se i napolju družimo. Mnogo mi se dopada - priznao je Milojko.

Da li će mu se Aleksandra vratili ili će uživati pored mlađeg muškarca, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILIJANA JE JAVNO PREVARILA MILOJKA, ALI NEĆE DA SE RAZVEDE! A razlog je više nego BIZARAN!

Izvor: 011vodič.com, 28.Dec.2019

Naime, kad je videla da u vilu ulazi Ester Bošković, Milojkova rijaliti žena, Milijana je prebledela, pa javno poručila:. – Želim im sve najbolje – rekla je Milijana, pa dodala:. – Izaći ću iz kreveta, ali neću da se razvedem.. Svi su bili šokirani ovim što priča Milijana, ali je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.