OTIŠAO POD NOŽ POSLE ZADRUGE? Miljković šokirao prizanjem - Radio sam... GORE društvene mreže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 13:51

OTIŠAO POD NOŽ POSLE ZADRUGE? Miljković šokirao prizanjem - "Radio sam..." GORE društvene mreže!

Pokrenuo lavinu komentara!

Dušica Jakovljević sinoć je ugostila Mensura Ajdarpašića i Marka Miljkovića u emisiji "Zadruga - narod pita". Tom prilikom gledaoci su se uključivali uživo u program i postavljali pitanja svojim favoritima.

U toku emisije Marko i Mensur su u više navrata ušli u verbalni okršaj. Za vreme reklama Miljković je rešio da se malo opusti i da podeli selfi sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ovaj rijaliti igrač rešio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se našali sa svojim fanovima te je napisao kako je povećao usne. Neki su ovu objavu shvatili ozbiljno i zapitali se da li je zaista "otišao pod nož" kako bi korigovao svoj izgled. Međutim, evidentno je da je samo u pitanju šala.

- Radio sam usta - napisao je Miljković u opisu fotografije.

Vrlo brzo krenule su spekulacije društvenim mrežama, šta se ovde zaista dogodilo. Možemo primetiti da šta god Marko uradio, pokrenuće se lavina komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.