OTIŠAO NA PSIHIJATRIJU: Tomović potpisao ugovor za Zadrugu 3! Čim je video KO sve ulazi, POZLILO MU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO NA PSIHIJATRIJU: Tomović potpisao ugovor za "Zadrugu 3"! Čim je video KO sve ulazi, POZLILO MU

Otkrio detalje!

Jedan sa liste "zabranjenih" koji je iz druge sezone zadruge izbačen zbog nasilja, po svemu sudeći, ponovo kuca na vrata imanja u Šimanovcima.

Vladimir Tomović, rijaliti igrač koji je svakako obeležio drugu sezonu "Zadruge" ponovo će se naći u popularnom rijalitiju. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom fejsbuk profilu podelio je fotku na kojoj se nalazi u Pinku, uz poruku "Znate li koja je ovo zgrada"

Tomović je zbog udaranja Subotićke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diksvalifikovan, a u Zadruzi je stupio u vezu sa Stanijom Dobrojević, koja ga je nakon izvesnog vremena ostavila i uplicala u vezi sa Markom Markovićem.

Tomović ovo nije lako podneo, pa je nedugo potom osuo paljbu po Staniji koja mu nije ostala dužna.

Fanovi "Zadruge" priželjkuju susret bivših ljubavnika i u 3. sezoni. Vladimir je po svemu sudeći tu, a čeka se pristanak Dobrojevićeve.

Nakon izlaska iz TV Pink, Tomović se oglasio na Instagramu.

- Za nekima iz "Zadruge 2" plače bolnica, ali kada vidim ko ulazi u "Zadrugu 3"... za njima plaču bolnica, ludnica i Kusturica - istakao je poznati Crnogorac.

SLOBA U ŠOKU, NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Na Instagramu saopštio LOŠU VEST! Knedla u grlu, jedva procedio (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.