OTERALA GA - NEPRIJATNO: Na Luninoj žurki se pojavio ON, a onda - SKANDAL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTERALA GA - NEPRIJATNO: Na Luninoj žurki se pojavio ON, a onda - SKANDAL!

Sve se izdešavalo brzo...

Večeras tokom igre istine, Miki Đuričić je zamerio Pavlu Jovanoviću što je tokom žurke pomerao di-džeja i što je od njega tražio da se skloni kako bi Stanija Dobrojević mogla da se gleda i da pleše pred ogledalom.

Taj di-džej je DJ Erke iz "NS Party Team", a on je za portal "nemazabranjenih.rs" otkrio kako je do sporne situacije došlo.

– Oprema i ja smo zaklanjali ogledalo i Stanija je poslala Pavla da, ako možemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomerimo zvučnik da se ogleda, pa sam pored zvučnika pokupio i ostalu opremu i prestao sam da puštam muziku i dalje sam žurku prepustio kolegama – rekao je DJ Erke.

Ovaj DJ je primetio da je zbog cele situacije na kraju bilo neprijatno i samoj Staniji.

– Stanija se malo izgubila zbog te moje odluke da spakujem opremu. Bilo joj je neprijatno i prišla mi je da mi kaže da ne moram da pakujem opremu, ali ja sam ostao prvi svojoj odluci – kazao je Erke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.