OTERALA GA KAO PSETO! Helga se vratila jača nego ikad - Iskulirala Zvezdana kao nikad, ostavila ga otvorenih usta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 14:24

OTERALA GA KAO PSETO! Helga se vratila jača nego ikad - Iskulirala Zvezdana kao nikad, ostavila ga otvorenih usta!

Nije se nadao "pedali".

Zvezdan Slavnić je nakon razgovora sa Anom Ćurčić iznenada opet poželeo da priča sa Anđelom Đuričić, koju je malo pre toga na brutalan način ostavio.

Đuričićeva je pristala da izađe iz kuće kako bi čula šta ima da joj kaže, a onda je usledio obrt koji niko nije očekivao.

- Hajde ispljuni to što želiš da mi kažeš i ja sam nestala - pričala je Anđela.

- Pričaj sa bivšom i budućom ženom, otkači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me se. Pričao si sa njom, hoćeš da obeležimo isto mesto? Radi rolerkoster sa kim možeš. Reci šta imaš, gubim vreme i nervozna sam. Ja sam slobodna devojka i sad mogu da pričam kako se osećam. Reci šta imaš - besnela je Anđela, dok je Zvezdan opominjao da treba da pazi kako s njim razgovara.

- Sutra ćeš da plačeš kao p*čka - rekao je on.

- Plakaću narednih 50 dana, ali nećeš da mi praviš kako tebi odgovara. Sama ja za sebe 50 dana, u ludilo sama i bolje, nego sa tobom luda zajedno. Došlo mi je do kraja, nemam više tolerancije - govorila je Anđela.

- Znači igrala si se? - upitao je on.

- Kad možeš da me vređaš onako mogu i ja. Želim da se skloniš od mene, ne trebaš mi da mi na svakih sedam dana priređuješ scene - pričala je ona.

- Što onda lažeš da ćeš da se boriš? Pričaš o ljubavi... - upitao je Slavnić.

- Ma skloni mi se. Ja da ti dajem odgovore, ja ti pas nisam - nastavila je da besni Anđela i u tom trenutku se okrenula i otišla od njega.

- Je l' si sigurna? - upitao je Zvezdan.

- Da, ne zanimaš me. Vozi gde možeš, kod mene ne možeš više - odbrusila je Anđela i ostavila Slavnića u potpunom šoku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON HISTERIJE I PONIŽENJA, OPET LJUBAV! Zvezdan prigrlio Anđelu i ne pušta je - najavili ZEMLJOTRES u izolaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 07:42

Nismo dugo čekali na ovaj scenario....U toku emisije ''Pitanja novinara'' mogli smo da primetimo da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otišli u spavaću sobu kako bi rešili probleme, zbog kojih su raskinuli, te su malo nakon samog početka bili i prisni, gde možemo da predpostavimo da su se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.