OTEO SE VRISAK: ON D*KA... Mast*rbacija USRED Zadruge! Natalija šokirana, a onda je Gagi POENTIRAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTEO SE VRISAK: "ON D*KA..." Mast*rbacija USRED Zadruge! Natalija šokirana, a onda je Gagi POENTIRAO

Pred svima...

Tokom dana Natalija Ibraimov, Gagi Đogani i Filip Đukić prepričavali su događaje od prošle noći u rijalitiju "Zadruga 3" kada su se učesnici igrali "Istina ili izazov". Ono što je zasmejalo sve jeste kada je zadrugarka primetila da se Dražen Bakić samozadovoljava, što je nasmejalo zadrugare, a budući da Filip to nije video, Nataliju mu je sve prepričala do detalja.

- Vidiš da nije normalan čovek. Oni sinoć igrali ''Istina, izazov'' i Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u jednom trenutku počela da viče: "Dražen d*ka!'' i Lepi Mića viče, a on se momentalno ukočio - pričala je Natalija.

- Što nije u toalet otišao? - upitao je Đukić.

- Bolje mu u krevetu, lepši mu trip - poentirao je Gagi na kraju.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.