OTELA JE... - Asmin se javno obratio sa žestokim tvrdnjama - Evo ŠTA se desilo sa poklonima male Nore

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 15:39

"OTELA JE..." - Asmin se javno obratio sa žestokim tvrdnjama - Evo ŠTA se desilo sa poklonima male Nore

On je izneo tvrdnje o Siti i odnosu sa njom.

Asmin Durdžić, bivši suprug učesnice "Elite" Aneli Ahmić, juče se nije čuo sa ćerkom Norom, niti joj poslao poklone za rođendan. Kako je juče objasnio, situacija se iskomplikovala, te će to učiniti danas, a kako je rekla devojčicina tetka Sita Ahmić, koja čuva devojčicu, od očevog poziva i darova i dalje ni traga ni glasa.

Sada se Asmin oglasio i otkrio zašto pokloni maloj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nori nisu dostavljeni, ali i izneo je tvrdnje da je njegov novac koji je bio namenjen devojčici završio u pogrešnim rukama.

On je u objavi na Instagramu podelio spisak dešavanja sa tvrdnjama protiv Site Ahmić:

- Kada je Aneli otišla u "Zadrugu", ostavila je 2500e kod grofice za Noru, Sita je te pare otela od Grofice i na sebe potrošila. Ja sam bio kod Nore i dao 500 evra detetu, Sita je uzela te pare i na sebe potrošila - tvrdi Asmin.

- Sinoć nije stigao ni poklon, ni koverta, pošto je dete bilo kod Site, a rođak sa njom ne priča pa nije hteo da ide kod nje. Ponavljam ja ne bih nazvao na Sitin broj, niti njene ćerke - dodao je on.

- Radije bih sebi oko izvadio, karakter je čudo. Sita ne zna šta je karakter što se toga tiče - tvrdi on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Evo da demantujemo KRMKA" Sita Ahmić plaća Asminovoj i Anelinoj ćerkici odeću i hranu, isplivali dokazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024

Drama se nastavlja!..Aneli Ahmić i Asmin Durdžić već mesecima unazad vode rat oko toga da li su venčani, kada su venčani i kako. Prepucavanjima koja se dešavaju u spoljnom svetu putem Instagram storija svedoče svi, i oni koji ih vole i oni koji ih ne vole...Asmin se juče nije čuo sa ćerkom Norom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.